Trajnere me experience

Jo vetem me experience ne vite por dhe menyra e ndertimit te karrieres se tyre eshte me hapa te vegjel por progressive ne rolet dhe pozicionet qe ata kane mbajtur. Kjo ju jep mundesine te jene te thjeshte ne fjalor, te mirekuptueshem ne stadin ne te cilin ndodhet cdonjeri nga pjesemarresit pasi kane eksperienca personale të të qënurit specialist e deri në pozicione te larta drejtuese.

Informohu me tema te ndryshme BLOG

Sondazhi i parë mbi

Nën titullin “Monitorimi i nivelit të edukimit financiar në BE”,

ALTERNATIVE FINANCIAL MECHANISMS TO

Abstract. The article is introducing a new point of view

Si te shmangim kostot

Keto dite ne cdo media, ne cdo familje ne mbare

Regjistrohuni në Newsletter

Dëshironi diçka shtesë?