Irma Shkrepa

Administrator

Irma Shkrepa ka nje përvojë 18+ vjecare ne pozicione si: Drejtuese ne kompani presitigjoze si Banka e Kursimeve ,Raiffeisen Bank, , NOA institucion financiar amerikan- zvicerian, Italian Petrolium Gruppo api, Neptun Balfin Group duke numeruar rreth 4000 persona te trajnuar per te gjitha nivelet organizative; junior, senior dhe top management.

Hapat e karrieres se saj profesionale ndjekin rrjedhen e nje rritje graduale me eksperienca ne disa industri te tregut:

 

  • Drejtore Rajonale ne Banken e Kursimeve  (85 punonjes me 16 dege)
  • Drejtorit te Zhvillimit te Biznesit ne Raiffeisen Bank (250 punonjes ne 34 dege)
  • Drejtorit te Biznesit te Kredive Hipotekore,
  • Drejtorit te Shitjeve Direkte ne Retailers si Neptun, Euronics, Trony etj dhe Zhvillimit te Bizneseve Referues si brokers, ministri, agjensi imobiliare, kompani ndertimi ;
  • Drejtorit Ekzekutiv te NOA me 300 punonjes ne te gjithe Shqiperine;
  • Drejtorit te  Pergjithshem te Italian Petrolium Gruppo api  per rajonin e Ballkanit,
  • Drejtore Retail e Neptun Balfin Group (300 staf)
  • Konsulente nderkombetare per industrine financiare (Banka dhe Kompani Sigurimi)
  • Pedagoge ne Tirana Business University ne lendet e manaxhimit dhe zhvillimit personal.

Ajo eshte e licensuar nga Raiffeisen International Academy si “Trajnuese” qe certifikon aftesite e saj pedagogjike per te transmetuar, komunikuar dhe mesuar njohuri. Ajo është diplomuar në Menaxhim Biznes, certifikuar me grade  Post Universitare “ Specialiste e Larte  Banke” dhe mban nje MBA ne “Banking and Corporate Finance” nga Kurt Bosch in Sion, Switzerland. Stafi I trajnuar prej saj mban poste te rendesishme ne sistemin bankar dhe finaciar si drejtues zhvillimi biznesi, drejtore dege, drejtor departamentesh e divizionesh.

Ora: 16:00 - 19:00
06-16 Mars

Trajnim agjent ne sigurime jo-jete

Trajnim kategoria kualifikim profesional agjente sigurime jo-jete

2.00 -5.00 pm

Trajnim agjent ne sigurime jo-jete

9.00-13.00 am ; 2.00 -6.00 pm

16-28 Mars Trajnim agjent sigurime jo-jete

9:00 - 15:00

21-23 Qershor 2023 Trajnim ne sigurime per bankiere