Sherbime

Module te formatuara per agjente sigurimesh (ne produkte jete dhe jo-jete) dhe brokera.

Trajnime per staf te ri dhe actual ne kompanite e sigurimeve dhe Banka.

Trajnim ne fushen e produkteve te sigurimeve dhe bankes per te sapo diplomuar ose ne vazhdim studimesh qe te lehtesojme konkurimin e tyre ne keta sektore financiare.

Trajnim ne zhvillimin personal dhe komunikimin nderpersonal.

Trajnim ne aftesite manaxheriale per menaxhere te rinj dhe senior.

Konsulenca ne Vleresim dhe Trajtim demesh.

Konsulenca Strategjike dhe taktike per institucionet Financiare; Banka,.

Kompani Sigurimi, Institucione Mikrofinanciare ne fushen e organizimit, produkteve dhe komunikimit te tyre, taktika dhe mjetet e shitjes.

Informohu me tema te ndryshme BLOG

Sondazhi i parë mbi

Nën titullin “Monitorimi i nivelit të edukimit financiar në BE”,

ALTERNATIVE FINANCIAL MECHANISMS TO

Abstract. The article is introducing a new point of view

Si te shmangim kostot

Keto dite ne cdo media, ne cdo familje ne mbare

Regjistrohuni në Newsletter

Dëshironi diçka shtesë?