Prezantim për sigurimet pranë universitetit “Aleksandër Moisiu”, Durres

 Prezantim për sigurimet pranë universitetit “Aleksandër Moisiu”, Durres

Diten e sotme prane ambjenteve te universitetit “Aleksander Moisiu” në qytetin e Durresit është zhvilluar një workshop me administratoren e Institutit të Inxhinierise Financiare për Banka dhe Sigurime znj.Irma Shkrepa. Ky workshop kishte si qëllim rritjet profesionale të studentëve dhe kapaciteteve në këtë universitet.