Metodologji Unike Trajnimi

Ne mesojme ate qe shkolla nuk mundet ose i mungon ne kurrikulen akademike dhe punedhenesit nuk kane kohen apo pedagogjine e duhur per te dhene njohuri!

Ne IFIBI trajnuesit jane profesioniste me eksperienca 10+ ne industrine financiare, me karriera teknike te provuara dhe te perditesuara pasi ushtrojne aftesite te cilat ata trajnojne ne te perditshmen e tyre.

Ndarja e njohurive ne sigurime nepermjet shembujve reale nga jeta e perditshme e asaj qe ndodh ne tregun e sigurimeve na ben UNIKE ne cilesine e trajnimeve qe japim per cilindo profil pjesemarresi pa dallim profesioni, arsimi apo background-i!

 

Informohu me tema te ndryshme BLOG

Sondazhi i parë mbi

Nën titullin “Monitorimi i nivelit të edukimit financiar në BE”,

ALTERNATIVE FINANCIAL MECHANISMS TO

Abstract. The article is introducing a new point of view

Si te shmangim kostot

Keto dite ne cdo media, ne cdo familje ne mbare

Regjistrohuni në Newsletter

Dëshironi diçka shtesë?