Katalogu i Trajnimeve​

Kurset më të ndjekura

TE BEHESH AGJENT SIGURIMI

TE BEHESH BROKER SIGURIMI

TE BEHESH MARRES NE SIGURIM

Çfarë ofrojmë?

IFIBI kryen kurse pergatitore, trajnime e zhvillim te burimeve njerezore pas universitare ne dobi te bankave dhe kompanive te sigurimit, certifikime per ekspert banke, sigurimesh nga institucione nderkombetare, programe mbeshtetese per aplikante ne Bachelor dhe Master ne Banke, Sigurime, Finance Korporatash, kerkim e zhvillim te burimeve njerezore me programe nderkombetare pas universitare, konsulence ekonomike financiare sipas standarteve nderkombetare, ekspertiza per permiresim te informacionit financiar, konsulence dhe zgjidhje te dobishme per industrine financiare, botime profesionale per financa, organizim i takimeve dhe seminareve.

Diferenca midis trajnimeve tashme nuk eshte ne permbajtje por ne menyren sesi komunikohet tek audienca per ta bere me te lehte kuptimin e permbajtjes, mundesine e praktikimit ne rutinen e perditshme te punes. Misioni i trajnuesve tane eshte te ndajne eksperiencat e tyre jetesore nga fusha e menaxhimit dhe shitjeve per ti bere me te prekshme dhe reale njohurite, teknikat qe jepen pergjate trajnimit ne funksion te mbeshtetjes per tu rritur profesionalisht se bashku.

Kurse përgatitore, trajnime dhe programe zhvillimi të burimeve njerëzore në fushën e Industrisë Financiare të Sigurimeve dhe Bankës.​

Regjistrohuni në Newsletter

Dëshironi diçka shtesë?