Eventet

KURSE TE NJOHURA NGA AMF

Evente
 • Programi i Trajnimit Kualifikimit Profesional – Agjentë në Sigurime Jetë

  Emri i Kursit: Programi i Trajnimit Kualifikimit Profesional – Agjentë në Sigurime Jetë
  Data: June 12, 2024 - June 20, 2024
 • Calendar
  Mon
  Tue
  Wed
  Thu
  Fri
  Sat
  Sun
  M
  T
  W
  T
  F
  S
  S
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  16
  17
  18
  19
  20
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  15 Jun
  June 15, 2023 - June 22, 2023    
  2:00 pm - 6:00 pm
  Trajnim i kategorise "Kualifikim Profesional per agjente ne sigurime jo-jete" sipas Rregullores Nr 198/2020 te AMF. Certifikata e vlefshme dhe e njohur nga AMF per [...]
  21 Jun
  June 21, 2023 - June 23, 2023    
  All Day
  Programi si me poshte: 1.      Parimet Bazë të Marrëveshjeve & Kontratave te Sigurimit 1.1  Parimet bazë të Sigurimit; -          Interesi i Sigurueshëm -          Subrogimi -          [...]
  Events on June 15, 2023
  Events on June 21, 2023
  21 Jun

  Regjistrohuni në Newsletter

  Dëshironi diçka shtesë?