Eventet

KURSE TE NJOHURA NGA AMF

Evente
 • Emri i Kursit: Trajnim agjente sigurim jo-jete
  Data: March 8, 2023 - March 31, 2023
 • Emri i Kursit: Trajnim agjente sigurimi jo-jete
  Data: March 16, 2023 - March 31, 2023
 • Calendar
  Mon
  Tue
  Wed
  Thu
  Fri
  Sat
  Sun
  M
  T
  W
  T
  F
  S
  S
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  Trajnim “Kualifikim Profesional per agjente sigurimi Jo-Jete”
  January 23, 2023 - January 31, 2023    
  2:30 pm - 5:30 pm
  Kursi eshte i njohur nga AMF Tema Kohezgjatja 1 Biznesi dhe Ekonomiksi i Sigurimeve 2 ore – Natyra e sistemeve ekonomike – Kërkesa dhe oferta/sigurime [...]

  Regjistrohuni në Newsletter

  Dëshironi diçka shtesë?