Eventet

KURSE TE NJOHURA NGA AMF

Evente
 • Trajnim “Kualifikim Profesional per agjente sigurimi Jo-Jete”

  Emri i Kursit: Trajnim “Kualifikim Profesional per agjente sigurimi Jo-Jete”
  Data: November 2, 2023 - November 30, 2023
 • Trajnim “Kualifikim Profesional per agjente sigurimi Jo-Jete”

  Emri i Kursit: Trajnim “Kualifikim Profesional per agjente sigurimi Jo-Jete”
  Data: December 4, 2023 - December 12, 2023
 • Calendar
  Mon
  Tue
  Wed
  Thu
  Fri
  Sat
  Sun
  M
  T
  W
  T
  F
  S
  S
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  25 Sep
  September 25, 2023    
  5:00 am - 8:00 am
  Trajnim “Kualifikim Profesional per agjente sigurimi Jo-Jete”
  November 2, 2023 - November 30, 2023    
  2:00 pm - 8:00 pm
  Kursi eshte i njohur nga AMF Tema Kohezgjatja 1 Biznesi dhe Ekonomiksi i Sigurimeve 2 ore – Natyra e sistemeve ekonomike – Kërkesa dhe oferta/sigurime [...]
  Events on September 25, 2023

  Regjistrohuni në Newsletter

  Dëshironi diçka shtesë?