Instituti Financiar Ndërkombëtar për Banka dhe Sigurime

We teach what school doesn’t while supervisors at work
don’t have the time to do it.

Akademia e Sektorit Financiar Bankar dhe Sigurimeve

Trajnime

Ofrohen trajnime ne fushen e sektorit Bankar, Sigurimeve dhe Formimit Personal Manaxherial, te Komunikimit dhe Prezantimit per audienca te ndryshme perfshire dhe ato punedhenese (Intervista pune)

1

Studime & Kërkime Tregu

Ofrohen anketime per qellime te ndryshme ne analiza tregu apo per konkluzione ne hipoteza e perqasje strategjike te prezantimit te produkteve, sherbimeve apo risive ne treg

3

Konsulenca

Ofrohen konsulenca ne asistimin per procese rekrutimi, interviste, menaxhimi konfliktesh ne vendin e punes me supervizore, kolege ose staf. Konsulenca te formatit strategjik per zhvillime plane biznesi, zhvillime procedurale e politika organizimi operacional.

2

Ndërmjetësime

Ofrohen ndermjetesime per kompani nderkombetare ne lidhje me njohjen e tregut, operatoreve specifike per zhvillim biznesi

4

RisiAlbania 

IFIBI in cooperation with Helvetas Swiss Intercooperation Albania is implementing the RisiAlbania Project “Support for Albania National Technical Working Group” to develop: the National Interpretation Guidelines for the local adaptation of the GLOBALG.A.P, guidelines localg.a.p standard for fresh fruits and vegetables as a preliminary stage for local farmers, markets and other stakeholders to increase and support exporters making Albania a country of trade for EU markets and not only. The project includes as well promotional campaigns and manners for GlobalG.A.P, GRASP and other quality and social standards required from high-value markets in cooperation with the Ministry of Agriculture and Rural Development. IFIBI is happy to support through its experts of marketing and agriculture developments initiatives to boost exports and businesses on this chain including markets, trading points of fruits and vegetables cultivated in Albania with EU standards.

 

PSE IFIBI

Jemi të vetmit në treg që trajnojmë pjesën teknike duke sjellë eksperiencat personale në ushtrimin e atyre njohurive që trajnojmë në ambjentin e tregut shqiptarë dhe atë nderkombetarë!
Diferenca midis trajnimeve tashme nuk eshte ne permbajtje por ne menyren sesi komunikohet tek audienca per ta bere me te lehte kuptimin e permbajtjes, mundesine e praktikimit ne rutinen e perditshme te punes. Misioni i trajnuesve tane eshte te ndajne eksperiencat e tyre jetesore nga fusha e menaxhimit dhe shitjeve per ti bere me te prekshme dhe reale njohurite, teknikat qe jepen pergjate trajnimit ne funksion te mbeshtetjes per tu rritur profesionalisht se bashku.

MISIONI

Të zhvillojmë një platformë të re për njohuritë në fushën e bankingut dhe sigurimeve për të siguruar me shumë njohuri në këtë fushë për tregun aktual. Të inkurajojme shpirtin sipërmarrës duke mbeshtetur inisiativën e hyrjes në tregun e sigurimeve nëpërmjet pozicionimit si agjent apo broker sigurimi për të kontribuar në edukimin e popullatës me produktet e sigurimit dhe ato bankare që të ndihmojmë në ngritjen e standarteve të jetesës dhe sigurisë në një ambjent të panjohur me një të ardhme të paparashikueshme.

Trajnuesit IFIBI Staff

Irma Shkrepa

Administrator

KUR ËSHTË KRIJUAR IFIBI?

IFIBI është krijuar që në vitin 2006 nga Z. Ilir HOTI ish Guvernator i bankës Qëndrore të Shqipërisë, Dekan dhe Rektor i Universitetit të Durrësit dhe një ndër figurat më të shquara të Ekspertëve në fushen e bankave dhe Sigurimeve në Shqiperi. IFIBI numëron mbi 2.000 punonjës të trajnuar të punësuar në sistemin Bankar dhe atë të Sigurimeve sikurse dhe rreth 1.000 të sapo diplomuar dhe që kanë hyre në tregun e punësimit në sektorin financiar; Bankar dhe të Sigurimeve.

Kalendari i Eventeve Eventet

Program i njohur nga AMF dhe me Certifikata të Kualifikimit Profesional te vlefshme.

Ora: 16:00 - 19:00

IFIBI Projects

Translation of Bank Accounting into IFRS

Impairment Test Approach in Bis Banca

Strategy to Convert MAFF into for profit Corporation -IFAD

The Potential Credit Aggregate in Rural Areas -MADA

The Credit Guarantee Scheme viable for Rural Customers’ (MADA)

KUSH JEMI NE

Established as Legal Entity in February 2016 by the former Central Bank Governor  Mr. Ilir HOTI, IFIBI is Albania’s first Institute offering trainings on Financial Products, Consultancy dedicated to the mission of Financial Education of Albanians to impact the increase of living standards of the population by using wiser the opportunities offered by Financial Products.

IFIBI possess License No: LN – 1015-02-2016 date 16/02/2016 as certified entity to offer Professional and qualification trainings on:

Play Video

Arritjet Tona

te trajnuar

te trajnuar

4000

te trajnuar
ore mesimi

ore mesimi

7000

ore mesimi
kurse te ndryshme

kurse te ndryshme

30

kurse te ndryshme

PËRDITESIME Lajmet e Fundit

Sondazhi i parë mbi

Nën titullin “Monitorimi i nivelit të edukimit financiar në BE”,

ALTERNATIVE FINANCIAL MECHANISMS TO

Abstract. The article is introducing a new point of view

Si te shmangim kostot

Keto dite ne cdo media, ne cdo familje ne mbare

Kush na ndihmon? Bashkëpunetorët

Drejtohu tek ne Kontaktet per FIBI

NXITO Rezervoni vendin tuaj

Regjistrohuni në Newsletter

Dëshironi diçka shtesë?